-

Vad spelar det för roll om du vinner hela världen om du förlorar dig själv?


don't cry your heart out.

...

shinedown!

Jag har hittat världens bästa band tror jag, Shinedown. Det finns inte en enda dålig låt de har gjort, helt sjukt! Jag kan lyssna på alla låtar om och om igen. Jag är lycklig!

http://www.shinedown.com/music/player/streamID/8a0af8121a832885011a926c391702a4


MISSA INTE!

Tänkte bara tippsa om en blogg www.skvallerivarklass.blogg.se , väldigt intressant!
tyvärr kanske inte alla kan läsa den, är man inte tillräckligt grym funkar det ej.

109 dagar.

Idag är det 109 dagar kvar tills studenten. Tills man inte längre har någon skola att gå till. Idag var massa högskolor och universitet på besök i skolan, å jag kan säga att det gjorde mig inte mkt klokare. Jag tycker att Kalmar verkar vara en väldigt mysig stad å så, det var väl typ det ända jag kom fram till. Det lutar åt att jag vill läsa i Karlstad eller Kalmar. Tror egentligen att man blir nöjd var man än läser. Det viktiga för mig är väl att det är en bra utbildning och att man får det där studentlivet alla pratar om.
Förstå att jag tar studenten snart, helt sjukt hur fort tiden går! Känns som om det var igår jag stod på lejonbacken första dagen jag skulle börja 1an på via. Å nu tar jag snart studenten! Det känns som om det är massa saker man vill hinna med innan man lämnar alla. För man förstår ju själv att man kommer tappa kontakten, tråkigt nog.
Jag är riktigt sugen på att göra vårt projektarbete färdigt nu, ett minne förlivet kommer det verkligen att bli! Jag kommer verkligen att sakna min klass, sjukt hur mkt man kan tycka om människor!

Nu måste jag faktiskt plugga, har för mycket att göra för att kunna sitta här å njuta.

Sassa

right round

Jag är trötttttttt! Vill bara lägga mig ner å sova, men nej nej, tusen miljarder saker att göra å ett stökigare rum än någonsin tidigare. jag orkar inte bry mig! Kan inte någon ge mig lite motivering till att göra nått?

If I let you go

Jag har varit jätte jätte jätte dålig på att skriva här, men jag hinner faktiskt inte! Glömmer bort å sen är det hela tiden miljarder saker att göra! Men tänkte ägna lite tid idag faktiskt. Förra helgen var jag med klassen i Örbyhus, som jag redan skrivit. Å det var grymt! Denna helg spenderades i fredags hos Tilda, som fyllde 19 i onsdags! Det var mysigt å roligt, men tror vi ska ta om det utan tårar! I lördags var jag på fest i Porthus, där vi firade Hanna & Matilda! Det var riktigt roligt. Det var tema, så alla var utklädda till något, riktigt najs! Jag och Emma var musse & mimmi, jag tyckte vi lyckades riktigt bra faktiskt! Nu är det åter måndag igen, men det har faktiskt hittills varit en riktigt bra måndag! Har fått alla studentsaker, kläder och mössa! Nu är det nära, helt sjukt! å sen fick jag tillbaka mitt historiaprov, å blev faktiskt förvånad över hur bra det hade gått! Kändes riktigt skönt! satt kvar i skolan å fick lite matte gjort också tillsammans med Fellan, även Emma och några andra var kvar, men jag å Fellan var nog de ända som öppnade boken! Efter det åkte vi till kvantum och fikade lite. Snart är det dags för träning å jag är riktigt taggad! Känns som om jag borde få ha en bra träning nu! Det är faktiskt på tiden!

Nu måste jag gå ut med hundarna & plugga, soooo long suckers!

Follow your heart and nothing else .

Sassa

ÖRBYHUS!

Jag vill tillbaka!

Örbyhus! <3

Ännu en helg utan sova, men vad gör det? Finns det nått bättre sätt att spendera en helg än att vara med underbara människor i ett hus utanför Uppsala? Tror fan inte det! Det har verkligen varit sjuuuukt roligt! Kan inte beskriva känslan med ord en en gång. Nästa gång blir midsommar, då ska vi ha ännu en oförglömlig helg, eller mer tillsammans! Jag längtar som fan! Jag kan inte komma på en ända grej som var dålig med helgen ens! Allting var perfekt! det här kommer bli svårt att slå med något bättre! Det går inte ens att jämföra med något annat! det hände många roliga saker under helgen, å att rabbla upp allting skulle bara vara onödigt, för ingen är ens intresserad. Så jag sparar allting för mig själv, som ett minne jag aldrig kommer glömma. Är otroligt glad att jag åkte med, nu efter kan jag verkligen säga att jag hade fått ångra mig i resten av mitt liv om jag inte hade åkt med! Det här var verkligen en upplevelse jag aldrig skulle vilja missa! TE3B <3 


RSS 2.0