I dare you

Dagen snart slut och så även veckan. Snart är det helg och det här kommer nog bli en helg jag sent kommer glömma! Dagen har faktiskt varit riktigt bra! Vi har planerat helgens roligheter och sedan haft lite avskeds mys för Anders. Skrev även ett matteprov, eller jaa, några uppgifter som jag blev väldigt nöjd över! Känns förjävla bra måste jag säga! Kanske vänder allting nu? jag hoppas det iaf! Hade träning idag också, även den gick okej, bättre än på länge iaf! 

Nu har jag inte tid att sitta vid datorn, måste plugga plugga plugga och packa väskan! Imorgon bär det av! åh va jag längtar! Jag har världens bästa klass! 


superhuman

Har varit rätt kass på att uppdatera, men ärligt talat har jag helt enkelt inte orkat. Det ända jag vill göra är att sova sova och sova! Är så sjukt trött hela tiden å har tusen miljoner saker att göra i skolan.
Fick precis frågan om jag har någon dröm, något jag vill förverkliga. Har jag det? Det fick mig verkligen att fundera. Min dröm är nog att se världen. Få vara med om saker och uppleva dem tillsammans med människor man tycker om. Det var en väldigt klurig fråga, men kanske en väldigt viktig fråga också. Lever man inte för att förverkliga sina drömmar? Är det inte våra drömmar som får oss att våga leva? Våga sattsa och kanske förlora någon gång men också vinna. Är det inte alla lyckliga tillfällen vi drömmer om som får oss att gå upp på morgonen? Jag tror det är så för mig. Det är mina drömmar som driver mig framåt i livet. Det är mina drömmar som gör mig till den jag är och den jag vill vara. Det jag vill komma fram till med det här är att det är viktigt att följa sina drömmar och göra det man vill med sitt liv. För man lever trots allt bara en gång, iaf vad jag vet. Livet är för kort för att leva det som någon annan.

åland!

Home sweet home? Aldrig! Har aldrig varit så skönt å varit borta över en helg. Även om man har ont i hela kroppen och är tröttare än aldrig förr så hade jag hellre haft så hela mitt liv än att vara här igen. Har varit en super härlig helg, med massa fotboll och skratt! 

Fredag
Jag Emma & Madde skyndade oss hem från skolan för att hämta bilen och min packning, sedan åkte vi till Ösmo och hämtade deras väskor. Vid halv 5 var det samling på IP. Vi kom iväg vid 10 i 5. Jag Emma Madde Patte och Ankan hade volymen på max och skrek till musiken. På vägen in slutade atomatlådan funka 4 ggr, så vi fick stanna och starta om bilen. Trots det kom vi varje gång ifatt Danne och Karro. Vid 20:00 gick båten från Grisslehamn. På båten hade vi picknick på golvet, å spelade lite bilspel och lärde känna Tungelsta spelarna och 94orna! Vid 23:00 (finsk tid) var vi framme på åland! Vi bodde ungefär 10 min från båten, så vi var framme vid huset ganska snabbt. Bodde på ett vandrarhem, hur mysigt som helst! ett stort hus med 4a rum som vi delade upp oss i. Det fanns även två toaletter och en bastu i huset, och ett kök där vi blev serverade frukost varje morgon! När vi hade valt rum umgicks vi hela natten lång, jag emma madde patte ankan och erika delade rum, antagligen var vi också dom som somnade sist och var tröttast. Men man lever ju bara en gång!

Lördag
Jag hade råkat ställa min klocka fel, vet inte när den ringde riktigt, men alldeles för tidigt iaf! och strax efter ringde även Erikas, alldeles för tidigt! å hon hade inte en rolig alarmsignal! Den var inte att leka med. Vid halv 9 kom Danne och bankade på dörrarna och tyckte vi skulle gå upp. Men vem behöver en halvtimme på sig att gå ner för trappan till frukosten? Jag gick upp vid 5 i 9 och resten kom ner strax efter. Efter en god frukost bytte vi om till fotbollskläder och åkte till arenan. Väglaget var något man aldrig hade kunnat föreställa sig, det var som att åka på isen i en ishall. Ingen sand, inget salt och ingen plogad snö. Det var en ren isbana på vägen, så på 90vägen var vi tvugna att köra mellan 30 - 50 för att inte slira iväg! Det var en upplevelse. En resa som skulle tagit 3 min tog istället lite mer än 10 min. På lördagen spelade vi 3 matcher, en 12:10, en 15:30 och en 20:30. mellan de två första matcherna stannade vi kvar i hallen och tittade på de andra lagen. Mellan de andra två åkte vi tillbaka till stugan och fick i oss lite mat. Korv och makaroner. Efter sista matchen duschade vi i hallen och åkte sedan till stugan, där vi återigen åt korv! Efter maten lekte vi lite. Sen hittade jag, Emma, Stina, Madde, Patte och Ankan bastun. Vi mös där ett tag, men det blev väldigt väldigt varmt när Emma hade hand om vattnet. När bastubadandet var färdigt umgicks vi lite i vårat rum, ett tag med Tungelsta tjejerna och ett tag med 94orna :) Jag var suuuuuper trött, eller alla var supertrötta, men under tiden som de andra pratade slumrade jag till å vaknade av att Ankan kom instormandes i rummet å såg ut som Michael Jackson!

Söndag
Idag var vi tvugna att gå upp tidigt som bara den! hade ställt klockan på 7, vilket i Sverige är kl 6! Vi åt frukost och bytte därefter om till matchstället. Första matchen drog igång halv 10. Eftersom vi vann den fick vi spela en till match vid 12:30. När den matchen var slut skulle inte vår båt gå förän halv 7. Vi satt kvar i hallen och tittade färdigt på alla matcher. När de var slut var det några små pojkar som spelade. Vi satt i hallen till 10 i 6, sen åkte vi till färjan, som bara låg 2 min därifrån. När vi åkte av bilen var det tävling till donken, tyvär kom vi sist, men det berodde på att vi behövde tanka. Försökte lura iväg Danne på villovägar, men det fungerade tyvärr inte, kanske nästa gång! Vi åt på donken, vår bil var segast och blev kvar lämnade på donken själva. Där vi skrattade åt allting vi hade gjort under helgen och sen åkte vi iväg. Av någon anledning ledde gps:en oss på villovägar så vi hamnade lite fel, men hittade tillslut hem. Var hemma vid 12 tiden i nynäs å då trillade jag pladask ner i sängen!

yihooooooo


Åland idag!

Tillbaka på sööööndag


Reason to cry

JAG ORKAR INTE! usch vad jag hatar matte just nu. Jag blir så arg för jag vet att jag kan, men jag har ingen ork! Kommer jag någonsin få orken tillbaka igen? Jag är bara trött jämt jämt jämt! Kanske är inte det jag presterar nu dåligt, men det är dåligt för att vara mig. Eller så kanske det inte är det? jag vet ingenting längre. Kan inte bara någon dag få kännas riktigt riktigt bra? Sådär som det kunde göra förut, sådär enkelt och bra.

What happend to our love?
It used to be so good.



















Sassa

21/1 - 09

Kom precis hem från skolan, idag har jag varit i skolan i nästan 12 timmar. Sjukt. Fast vi har ju också sjukt mycket att göra och kvällsskolan är perfekt att gå till då. Ikväll måste jag plugga matte, om jag ska göra mitt "prov" imorgon. Jag kan inte bestämma mig, har väldigt mycket ångest över det. Funderar starkt på att sätta på mamma mia och bara sova. Är somvanligt sjukt trött så jag knappt orkar titta. Så kanske bör jag sova, jag tror faktiskt jag behöver det.

Det har inte hänt speciellt mycket idag i skolan. Vi har försökt blivit färdiga med vår film, är inte helt klara men den går att visa för 9orna. Sen har vi bara haft lektioner somvanligt. Jag och Tiny gjorde världens krock idag också, Vi vände oss om samtidigt och knockade varandra, var inte speciellt skönt! Har faktiskt fortfarande lite ont där vi slog ihop! haha :D Jag och Dennis gymmade även på idrotten och det var sjuuuuuukt jobbigt! haha, jag höll på å dö på riktigt imellanåt! Men vi ska bli seriösa nu, han & jag. Vi ska gymma 5 gånger i veckan, så jag får lite muskler någon gång!

Nej, nu ska jag göra lite matte sen ska jag se Mamma mia, finns nästan inget bättre, tihi!

Sassa

Ung & grön

Började precis sakna showerna vi gjorde på via, det var verkligen mysigt! Jag saknar att dansa och allting! Skulle titta på Ung & grön nyss, men kom på att efter någon välte min bokhylla gick den sönder. Funderar starkt på att göra ett besök på via för att kanske få en ny (a) eller om jag kanske ska be någon kopiera den åt mig. Det vore ju guld värt!
Nu ska jag njuta av lite låtar från alla shower, WOHO!

tappat räkningen..

jag vet inte längre vad det är för dag. tror hela tiden att det är måndag, men tydligen är det ju tisdag. Idag slutade vi tidigt i skolan för alla lärare skulle på någon föreläsning, som enligt Solveig inte var mycket att  hänga i gran! Jag Emma Felix & Tim satt kvar i skolan och gjorde färdigt vårt medely. Blev bra faktiskt! Tack vare Felix hjälp! Creds till honom! Efter det skulle jag emma och felix göra matte, men somvanligt blev mycket snack och liten verkstad. Det är ju liksom roligare att prata än att räkna matte. Men vi gör ett nytt försök en annan dag, snart måste vi väl fixa det! Jag och Emma satt kvar i skolan ända till halv 5, vi orkade inte liksom gå hem så vi satt där å prata istället. Men vid 5 skulle jag klippa mig så då var vi tvugna att ge oss av. Klippningen gick väl somvanligt, att man aldrig blir nöjd? Men det växer ju ut lika fort igen som tur är!
Nu ska jag snart åka och hälsa på mormor, hon kom hem från sjukhuset idag :) Skönt att ha henne hemma igen! Skriver säkert mer senare ikväll, nu måste jag gå! Byebye

det finns bara ett ord, trött!

Jag är super trött, men av någon anledning kan jag inte sova. Jag vet precis vilken anledning, men det är inget jag vill dela med mig av här. Egentligen finns det nog tusen anledningar, men jaa.. Jag vill verkligen komma ur det här med att allting känns sämst! Men jag vet inte vad jag ska göra längre, är det jag som förändras? Usch jag orkar inte ens tänka på det. Hur många gånger jag än försöker komma på hur jag vill ha det så känns det aldrig rätt. Varför kan inte allting bara kännas bra? Varför kan inte allt vara som det en gång varit? Jag trivs verkligen med hur jag har det nu, men ändå inte, på ett sätt är det det värsta jag vet, men samtidigt det bästa. Kan jag inte någon gång bara bestämma mig vad som är rätt?
Jag kanske bara borde låta tiden avgöra? men är det ens rätt?
Jag är så trött nu så jag knappt orkar titta. Börjar kvart över 8 imorgon, å jag vet att jag knappt kommer orka upp. Kommer aldrig orka upp, kvart över 8 varje dag hela veckan å sen cup i helgen. Känner mig redan som en zombie. Nej, godnatt!

Day.... eh va ere ens för dag?

Kom precis hem från skolan, jag, Fellan och Emma skulle vara duktiga och göra matte, gjorde inte ens ett tal. Men vi försöker på nytt imorgon igen, slutar ju väldigt väldigt tidigt då! Då ska vi göra färdigt vår film och sen ska vi bli proffs på matte, hur bra som helst!
Idag i skolan hände inte mycket. Hade fysikprov, inget att hurra över precis, men skönt å ha det gjort. Nu måste vi väl ändå gjort hälften?!?! För övrigt var skolan somvanligt, var faktiskt väldigt roligt att träffa Tim igen :)
Nu funderar jag faktiskt på att lägga mig och sova ett tag innan träningen, är heeeeelt slut. Fast samtidigt vill jag kunna sova ikväll, svårt val. Vi får se hur jag gör.

söndag

Idag har jag varit och hälsat på mormor och sen har jag pluggat pluggat pluggat och pluggat å det är så tråkigt. Trots att jag suttit med boken under näsan hela dagen känns det som om jag inte fått någonting gjort. Kanske beror det på att jag inte har fått det? Känner egentligen för att bara krypa ner i sängen och sova, se på national treasure först kanske. Om jag orkar, just nu känns det som om mina ögon går i kors. Försökte nyss pigga upp mig med lite chips och cola, men inte hjälpte det inte. Var inte ens gott. Men åt iaf. Har en dålig dag idag, fast det kanske inte är så jätte konstigt.
Idag kan jag inte se på scrubs heller, för min dator är sönder så jag har fått lånat mammas. Som tur är har jag alla mina roliga saker sparade på min bärbara hårdisk. Ibland är jag smart, mycket sällan men det händer. Nej nu skriver jag bara för att skriva, kommer nog inte komma ett endaste intressant ord från mig idag. Nu ska jag försöka roa mig med nått i 30 min, sen ska jag se N T och sova. Godnatt!

How can I carry on?

You seem so far away,
though you are standing near,
You made me feel alive,
But something died I feared,
I really tried to make it up,
I wish I understood,
What happened to our love?
It used to be so good,

call me your favorite, call me the worst


I'm scared to face another day .


Stepping stone

The less you give the more I want so foolishly

Call me a saint

Kom nyss hem. har varit å sett på bio med stina emma maria och sofie på heron, väldigt mysigt! Vi såg bröllopsduellen, inget jag rekommenderar precis. Efter det åkte vi på en liten roadtrip och lekte lite. Å nu är det söndag, en dålig söndag tror jag. Tänker se på scrubs och sova nu, hur nu det ska gå... Godnatt


Call me a sinner

En låt värd att lyssna på är Shindown - Call me. Bara så ni vet.


skräckis

tror inte jag varit såhär trött på väldigt väldigt länge, på ett sätt är det väl skönt! men jag är så sjukt rädd ändå, har sett skräckis med emma madde och adde, inget att rekommendera när man sover själv! men scrubs skyddar mig. Nu ska jag försöka sova, godnatt!

Fredag, day 6

Idag började jag återigen kvart över 8, uschuschusch! Hade 3 lektioner på morgonen innan lunch, ingen höjdare kan jag tala om! Blev färdig med arbetet vi gör i multimedian iaf, skönt skönt! På eftermiddagen hade jag estetisk verksamhet, dans! å va ska man säga om det? det var en upplevelse iaf, väldigt konstig sådan. först dansade vi lite pardans och efter det lärde hon oss en dans vi ska kunna under terminen, skumt! Efter det delades vi in i grupper för att göra ett arbete som ska visa de fyra elementen sol, vind, vatten och eld. Först trodde jag att vi skulle dansa dessa fyra element och då började jag verkligen undra vad jag hade gett mig in på, men sen berättade hon att man kunde göra i princip vad som helst, å det är jag väldigt glad över! Om jag säger såhär, nu förstår jag varför jag inte valde estet!

Nu sitter jag hemma och undrar vad jag ska göra med mitt liv. Är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, ögonen går i kors och huvudet känns som om det ska lossna! Hittar jag inte på nått snart somnar jag nog, framför ett scrubs avsnitt. Vilken härlig fredag, usch jag är ju sorglig! Jag vill göra något riktigt roligt! Frågan är bara vad? ´

The quiet scares me 'cause it screams the truth

When it's good, then it's good
It's so good 'till it goes bad
'Till you're trying to find the you that you once had


Day 4 and 5

Kom precis på vilket misstag jag gjort, missat att skriva om min dag i skolan både igår och idag!

Igår var en helt okej dag, började somvanligt kvart över 8 och var även idag i tid! Jag har blivit helt grym på detta! Orkar inte skriva allt som hände, men det var iaf en bra dag :)

Idag var några från klassen borta eftersom de rest till Idre med skolan, själv tyckte jag att det var en onödig resa att lägga pengar på. Men alla tycker ju olika :) Hade två lektioner på morgonen och därefter har jag en härlig håltimme på 3 ½ timma. Jag och Emma ägnade den tiden åt att göra vår film till digitaltskapenade, tror det kommer bli riktigt bra! Hade en hel dag med Fellan och John också, haha. Emma delade somvanligt med sig av sina historier som skrämmer vissa människor, men vatusan, man får ju tåla lite! :D Idag var nog bästa dagen på veckan hittills, shit va jag kommer sakna alla när skolan är slut. uschabuscha!

trött, tröttare, tröttast

Idag är jag tröttare än igår och tröttare än dagen innan det. Ändå sitter jag här av någon konstig anledning, den anledningen kallas skola å kemi! Är redan heeelt slut efter att ha gått i skolan i snart en vecka, det blir jobbigare och jobbigare att gå upp på mornarna, ska bli skönt med helg! Fast ärligt talat så älskar jag skolan ändå, det är så himla mysigt där, allting. Saknade verkligen inte skolan under jullovet, var så trött på allt. Men nu när jag är där igen så vill jag aldrig att sommaren ska komma och att allting ska ta slut. Fast jag vill ändå närma mig studenten, så man kan göra allt roligt vi har planerat. Studentskivan med limmo, skolans studentskiva, klassfester, myskvällar, champangefrukost och allting annat. Jag tror att jag kommer få en vår jag sent kommer att glömma, å just därför tycker jag att varenda minut i skolan är det bästa som finns, även om jag mer än gärna skulle slippa alla prov och skit!

Pratade förresten med marie i telefonen idag, var mysigt att höra hennes röst igen, även om den inte lät somvanligt ;) hoppas du blir frisk snart vännen!

Nej, nu har jag gjort klart kemin, orkar nog inte göra nå fysik idag, får bli till helgen :/ för sen är det prov. usch usch usch!

Godnatt allesammans!

tomt

Idag har jag tappat alla ord, har nog ägnat för mycket tid i skolan. Nu tänker jag sova, se på Scrubs och sova. Det är jag värd.

bilder är mys


tihi

Jag kom på en rätt rolig sak. För länge sen när jag skulle åka till Ösmo med buss. (jag hatar bussar) Hur som helst, när jag gick i skogen, såg jag att bussen var på ingång, så jag sprang för å hinna och kastade mig på bussen. När jag satt mig ner och kände mig lycklig över att jag hade hunnit så insåg jag att bussen svängde av mot torö. Till min förskräckelse hade jag tagit 848an istället för 858an. å  eftersom torövägen är kolsvart å innehåller busshållsplatser mitt ute i ingenstanns fick jag panik. Precis då skrek en gubbe "stanna bussen". å bussen stannade å han sprang av. Jag reagerade snabbt å sprang av även jag. Jag var i skogen, men det var inte långt till nynäsvägen, så jag sprang dit å ringde mamma. Så fick hon köra mig till ösmo. Gissa varför jag aldrig vill åka buss själv?

Sooober

Nu har jag slösat bort ännu en dag på pluggande, ehm nej det har jag inte? har gjort lite historia och 2 tal på fysiken, jag skulle plugga idag, fy skäms! Jag kan bara inte slita mig från datorn, men imorgon, imorgon är det kvällsskola. Då kan inget hindra mig, de ni!
Sitter nu i min säng, lyssnar på pink - sober och leona lewis - run och nickelback - gotta be something, dessa tre går om och om igen. Ibland lyssnar jag även på annat, men sällan.
Har sett mamma mia nu, två kvällar i rad när jag ska sova,  tror det blir den ikväll igen efter några scrubs avsnitt. Jösses vad jag har det bra! Jag känner att jag är på super humör just nu, livet är roligt! Eller va sägerni?

Day 2

Nu sitter jag i skolan, har min härliga håltimme på två timmar. Iofs är det sista dagen på höstterminen, men vad är det att vara lycklig över? :/ stress stress stress only.
Började halv 10 idag, mötte Emma vid bussen 9. Var i tid även idag! Oh my god! Hade fysik på morgonen, inte så värst roligt, vi var hela 3 stycken på lektionen, iofs är vi bara 7 st som har det, men mer än 50% frånvaro, najs! Alla är sickooo! Utom Elsa som tydligen har nån lyx å ligger på nån strand i Brasilien, synd det är om henne :S
Uppdaterar senare! :)



Run

Nu har jag varit på träning, var faktiskt med lite, kunde inte låta bli. Men jag orkade inte mycket jag å nu har jag ont i huvudet. Men jag får skylla mig själv.
Hur som helst kom jag just på att jag innan jul lyssnade på en otroooligt bra låt med leona lewis, men sen bara glömde jag bort den för alla sjukdomar. Men jag tänkte rekommendera er att lyssna på den . Otroooooligt bra!

Nu tänkte jag faktiskt duscha och sen sova, klockan är ändå mycket, och imorgon är det sista sovmorgonen på en hel termin! Härligt!

Godnatt allesammans!

Day 1

Hade tänkt att jag ska skriva om varje skoldag nu framöver, för att få minnas denna underbara tid! ;D Idag tänker jag minsann inte deppa! :)

Började dagen med att möta Emma vid bussen, jag var nästan i tid! Inte illa att börja dagen så! Vi hade en seeg historia lektion till att börja med, alldeles för lång är den, men  längre ska den bli! Vårt nya scehma innebär nämligen 2 timmars historia varje måndag morgon, me like! ;S Nästa lektion var matte, där liksom gled vi bara med, inte lätt att komma igång efter allt för lång sjukdom! Sen var det lunch, pyttipanna, om vi hade längtat! Till vår besvikelse var potatisarna vita och det kryllade av lök. Kunde nästan tro att den var tagen direkt ur fryspåsen! Men tappra som vi är åt vi å va glada!
På eftermiddagen hade vi Kemi, inget speciellt hände, Valen blev utsläng och Dennis och Gustav pillade på allt somvanligt. Sen till dagens höjdpunkt, vår härliga fysiklektion. Efter att vi suttit och lyssnat och iaktagit mehrdad ett tag berättade han den goda nyheten att vi har prov om en vecka, jag å Emma ställde oss och jublade av lycka! (hoppas ni förstår ironin) Solveig va inte i skolan, så multimedian var inställd. Vi roade oss med vår spice girls film, kom ingenvart i stort sett. Sen var det idrott, inget att hurra över. Hade spökbollsturnering, ingen sport för mig.
Så som ni förstår, med tanke på fysiken, sitter jag här nu med huvudet i böckerna och lär mig massa nytt. Om ändå det var sant! Nej nu ska jag ta tag i mitt liv, ha det bra!

Life

Vissa människor glömmer man aldrig.

               

nytt liv nya möjligheter

Nu har jag verkligen bestämmt mig här att jag ska ändra min vardag! å jag har några punkter jag redan bestämt mig för att jag SKA fixa!

1. Börja gymma (har alltid velat, men vaaar?!?!)
2. Minska pizza ätandet, får väl helt enkelt äta en sallad när de andra gottar sig med pizza.
3. Fixa en mattegrupp med Fellan, vi ska bli bättre än någonsin!
4. Ta tag i skolan igen överhuvudtaget, som jag vet att jag kan bara jag orkar.

Nu tog det stopp för tillfället, men jag har mer, så jag får fylla på senare

See yah!


I just don't want to miss you right now

Ibland har jag dagar då gamla låtar tycks hitta mig, idag är en sådan dag. Å det är underbart vad some old music kan göra. Låtar som man tycks glömma med tiden, dom kan påminna en om mycket saker. både bra och dåliga. Vad vore man utan musik?


I try

Vaknade nyligen och insåg att jag äntligen hade första s av Scrubs. Serier är den bästa medicinen. Så idag ska jag titta på Scrubs, njuta av livet och när dagen börjar ta slut förbereda för morgondagen, för imorgon ska jag väl ändå orka upp på benen!

Har lite saker jag egentligen verkligen bör göra idag, som att söka jobb, byta lakan i min säng (efter att ha svettats med feber å grejer så det går att vrida ur dem!), plugga matte &  fysik, läsa historia pappret. Men hur ska jag orka allt detta? Kommer nog sattsa på att fixa  nya lakan och kanske söka jobb, skolan känns förlångt borta.



Mamma kom precis in å påminde mig att jag även har ett jobb att sköta, städa på deras tandläkarpraktik. uschuschusch, men det är ju pengar.

dreams of running away

Ligger i min säng å tittar på wallander - byfånen. Säkert 10onde gången jag ser den, av någon konstig anledning lyckas det alltid vara just byfånen som visas på tv när jag tittar. Fast jag kan inte påstå att jag tittar så mycket, drömmer mig snarare bort. Till thailand och till framtiden. Tiden efter gymnasiet, tiden då jag ska börja ta till vara på varenda minut av livet, då livet börjar på riktigt. eller? gymmasiet är en så stor del av livet, så mycket som jag förändrats under den här tiden kan inte jämföras med tiden på Viaskolan. Allting är nytt, jag vet inte om jag vill kalla det bra eller dåligt. Under den här tiden har man sett många nära förändrats och blivit någon man inte alls känner igen längre, det är sorgligt men sant. Ibland önskar jag att tiden kunde stått stilla när vi var små, att alla de stunder man njöt kunde fått vara kvar. Man glömmer så lätt, för lätt.
Idag vill jag bara att skolan ska ta slut, att det ska vara över, så jag kan ta mitt pick och pack och bara åka. Det kommer aldrig ske direkt efter skolan, men det är min högsta dröm. För mig har resa alltid varit det enda alternativet efter gymnasiet, å det kommer det att vara ända tills jag får resa, tills jag får se världen och får börja om.
Det är mycket saker som känns svårt i vardagen nu, men jag vet att det kommer bli bättre. Jag ska ta vara på min sista tid innan livet börjar, jag ska leva det fullt ut, som om varje dag vore den sista. Även om jag egentligen bra känner för att lämna det här stället.


what am I leaving when I'm done here?

Tystnad, något jag blivit van vid. Något som jag kallar vardag. Allt rör sig, men jag står stilla. Gjorde jag rätt, är det här rätt? Ensamhet är inte enkelt. Kan ensamhet få oss att fatta dumma beslut?
Jag önskar jag visste, visste vem som brydde sig, vem som var värd att lita på. Vem jag kan kalla vän. När vet man egentligen? När kan man lita på någon? Eller, kan man lita på någon?
Det finns så mycket man vill berätta, så mycket man vill få ut. Men vem, vem kan förstå mig? Vem känner mig?



 

Nobody wants to do it on there own.
everyone wants to know there not alone.
is there somebody else who feel the same out there?


gotta be somebody

dags att börja om. 3dje gången gillt?

Sitter här å tycker synd om mig själv, sjuk för ovanlighetensskull. Denna gång feber och förskyld. 
Jag har bestämt mig för att jag ska börja om nu, från början, från noll. Ni kanske tror jag menar med bloggandet, nej nej, det gör jag inte. Antagligen kommer jag sluta med det lika snabbt igen, men kanske är det här en gång jag fortsätter, you never know.
Hur som helst har jag känt mig otrooooligt deppig senaste tiden, å jag har delat denna deppighet med tilda, skönt å ha någon att dela det med iaf! eller? näääe, minst sagt önskar jag att hon inte alls var så deppig. Vi måste göra något åt detta deppiga stadium vi går igenom! Vad sägs om att vi sätter ihop en lista över saker vi ska göra för att bli glada?

Nu drömmer jag mig bort genom att titta på studentklänningar, jag vill att min ska vara perfekt. Precis som jag kan se den när jag blundar, men hur ska jag hitta den perfekta studentklänningen? Tanken på studentklänning arfår mig att vilja ta studenten å bara resa iväg, jag har aldrig varit mer sugen på att bara lämna allting bakom mig! lämna allt å börja om.


RSS 2.0