Hej hej hallå

Började skriva ett inlägg i skolan om studenten. Vi satt nämligen några tjejer å pratade om känslan när man står är på flaket å bara lever livet typ! Å avslutningen å allting, det är sjukt vad jag längtar! Fast ändå inte, vad händer sen liksom?

Imorgon fyller jag ju tydligen år, just nu längtar jag inte ens. Eller det gör man väl typ aldrig, bara när det är speciellt. Men just nu känns det fett tråkigt att fylla år faktiskt... Men men, den känslan kanske ändras med tiden, får väl la se.
Ska roa mig med att lägga ut lite pengar på lite skit saker nu tror jag, köpa nån present till mig själv kanske (a)

Sara

What goes around comes around

Idag var en bra dag, just nu är den inte så great. Hoppas den kan bli bättre. Just nu känner jag mig bara irriterad och trött. Tur att man får äta goda vofflor ikväll iaf! Det är inte dumt det! 
Veckorna går undan å på lördag blir jag ett år närmare 20. Det är ju härligt! Snart  åker jag utomlands också, det är ännu härligare! Jag längtar verkligen. Däremot vet jag inte hur jag känner för allting annat åka bortshosan, iaf inte idag. Det blir väl bättre. Konstigt att jag bara skriver här när något är fel. Fast det är faktiskt första dagen på länge som jag är riktigt trött på allting. 

Now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right
But I ain't somebody
I'm out of sympathy.

Sara

my life would suck without you

Klockan är 20 i 8 och snart har vi fotbollsturnering i skolan. Jag ligger fortfarande i sängen, känner inte för att resa mig upp, men snart så! Somnade som en stock igår, slocknade nog på mindre än en minut. Kom precis på att det är ungefär 1 vecka kvar nu tills jag fyller år! Det är najsigt :) Hoppas jag får en trisslott å vinner flera tusen! Det är nämligen mitt mål i livet, vinna pengar på lotter. Men har inte börjat köpa några ännu. Tänk att vinna någon miljon å sen bara dra världenrunt i flera år. Vilken dröm!
Idag efter skolan ska jag hem till Emeile. Hon slutar inte förän 8, men jag åker dit tidigare. Gillar verkligen hennes ställe! 
Snart bör jag verkligen gå upp, klockan ringde nu igen å även mamma va in å frågade om jag inte skulle gå upp. Men det kommer, det kommer! Behöver ju bara ta på mig fotbollskläder, vilket inte tar så lång tid! 
När man sover själv funderar man oftast för mycket, eller iaf jag. Men igår var det inte allt för jobbigt. Jag klarade av natten ensam. Men är det inte mycket bättre med sällskap? 

Nej nu måste jag gå upp, önska oss lycka till idag! Vi har nämligen ett tjejlag! WOHOOO!

jajamänsan!

Idag är andra dagen jag är hemma på väldigt väldigt länge, ungefär 3 veckor. Jag bor förtillfället oftast hos Emelie Madeleine Strand, vilket är hur bra som helst. Har lärt känna henne otroligt mycket den senaste tiden. Det är den bästa tiden i mitt liv tror jag. 
Ikväll ligger jag ensam i min säng, vilket verkligen är ensamt. Imorgon efter skolan ska jag åka raka vägen hem till Emelie, å jag längtar hur mycket som helst! De senaste veckorna har varit mycket händelserika. Jag har äntligen bara njutit av livet liksom :) Emelie Madeleine Strand har visat mig den här lyckan, jag hoppas det varar länge :) nu ska jag sova, eftersom jag gick å la mig ungefär 6 i morse å gick upp vid halv 9. (y) 
Tänkte börjar bli lite mer aktiv med denna blogg igen, om jag orkar :) 

SO LONG SUCKERS!

what about trust?

Jag har helt glömt bort denna blogg den senaste tiden, men jag ska börja igen. Jag ska verkligen göra det. Å jag ska göra så mycket annat också som jag verkligen SKA göra. men jaa.. livet leker..

RSS 2.0